Jan 24, 2012

Wedding Inspiration : Door gift box

Semangat nak beli box kecik2 ni. Nk letak candies or chocolate or telur. Kt online shop byk sgt box comel2 tp hati2 ada kedai yg jual harga yg teramat la mhl pdhal kt kedai lin boleh dpt bwh rm1. Below are some of my fav gift box. Tp x decide lg nk beli yg mana. Hehehehe.

hexagon gift box2 box g butterfly box gift box1

box3

Which one is your favourite?I Love them all!

6 comments:

Cetul^ La La said...

vote for gambar ke2 dan ke3 ,,, cute sangaatttt hehee

Pink Praying Mantis said...

aku pn suka no2 n no3 sbb murah. hahahahah.

cuppiesnchoc said...

beli kat mane ye kotak2 nie? tq

Pink Praying Mantis said...

Byk website jual kotak2 ni. Bole try tgk kt:

http://marryme2u.blogspot.com/
http://oleolemanis.blogspot.com/
http://ogiemalaysiagiftboxes.blogspot.com/

http://mynurinshop.blogspot.com/

dan byk lg. try tgk apa nama kotak2 ni then try search kt google. mmg byk link keluar

Ita said...

HI there...

Mana leh dpt kan stok yg bnyk untuk boxes ni ye? Please help..
Thank you.

Pink Praying Mantis said...

Link ada kt komen di ats..

 

Template by Best Web Hosting