Oct 18, 2012

baju dah siap!

Alhamdulillah, the fitting went well. Tinggal nk kecilkn sikit bju, maklum la time ukur hari tu berat lbh 40kg, skrg bwh 40kg dah. Hihihi. wlupn bju tidak la mcm bju kawin yg biasa ada, lbh kpd evening dress, but I love it! ada personal touch dan menggambarkn my own personality. Cheh, mengada lbh. Personality tu konon sbb simple, im a simple person..so bju pn simple sj. tidak terlalu sexy. bkn la sexy yg tu, sexy yg ni maksudnya x terlalu ketat. mcm jubah yg slalu sy pakai. mcm tu je design die. mgkn ada tetamu yg lg vogue dr pengantin nnt. hehe. Bkn apa, hari tu try baju pengantin, ssh nya nk pakai. takes time nk sarungkn. fit sgt! its not even my size..size bsr sikit..cth la klu nk tkr2 bju, takut tetamu tertunggu2 kn?

hehehe....tq la to kak anne, tkg jahit saya. Malah minta tolong dia buatkn tudung lg. da bg material n cth, pastu minta free. Bankrupt la tailor klu ada customer mcm ni. Hehe. Ala, x ssh pn. Tlg lekat n jahit applique manik je ats selendang. I bet lps ni, die akn buat utk customer2 lain...sbb die da tny2. Sy pn tiru dr internet jg. Hihihi...

Bila bju da siap ni...br la lega..da bole kawin da anytime. Dokumen pn semua da ready. x sbr nk pasang langsir ni..hahaha

2 comments:

Noni said...

ingat kan xsabar nak kahwin. tak sabar nak pasang langsir pulak dia... hehehehe... dj, tudung tu nanti buatlah tayangan amal sikit. eh, sibuk macamkan aku pulak yang nak kawen. :D

Pink Praying Mantis said...

Tudung tu ko try tgk kt page buddy bead soul kot? Kt wall die ada tulis shawl half moon applique diamond. Before this aku ada post gmbr org pakai tudung mcm tu..gmbr dr g.i photoshoot. Aku buat lbh kurang mcm tu, tp x lw mcm org tu buat la..

 

Template by Best Web Hosting