Mar 29, 2010

Online shopping

Saya ni jarang la online shopping (erk, mcm tipu jak ni :P ). Tapi bbrp hari lepas sangat2 terpikat tgk tudung syria dan shawls kat website radiusite tu (see previous post). Tapi bila tanya je asyik sold out je. Yelah, kedai famous pastu dah masuk harian metro plak kan. So I decided to find the same kind of shawls n tudung at other blog shop. Cari yg x famous2 sgt sbb mesti still available kan?Hehehehe. So jumpa la dua kedai ni. Lagi murah dr blog shop sebelumnya. Hahahah. Sdh order, bayar n diorang pun dah bg tracking no. Maybe dlm minggu ni sampai. Ni dua blog shop dia, nnt pas dpt brg saya review balik. Tapi setakat ni saya rasa safe :-

Trendy Shawl

Shawl Lysta
Have fun shopping guys...safe buying online :)
Tambahan, hahahah :-
Seha pun berminat nk buka butik online. best2. Ada gak terpikir nk buat cm tu n ofi pun kata napa x buat style tudung sendiri. Tp kita tak terer la T___T pastu ofi ada bg idea buat tudung d'niza. Hahahaha. Sweet kn nama dia?D'Niza...ala2 de zahra :P ok2..enough of the perasan mode. Nk gak buat shop online tp mls mo pi pos opis bah. Haish. Hehehehe.

3 comments:

SUHAIDA SUPALIO said...

salam kenal2

Pink Praying Mantis said...

hi suhaida. salam kenal jg

i L a said...

buat lah DJ.. jual pashmina jugak.. nanti aku beli..hehe..aku pakai pashmina ja ni..shawl lilit tu nda pandai lah..huhu..

 

Template by Best Web Hosting