Feb 16, 2012

DIY Doorgift : Spice jar

Sekarang ni berminat sgt dgn round/spice/candy jar utk doorgift. Kalau korg search dah byk org buat ni as wedding doorgift dan jg aqiqah doorgift. Saya pn cm berminat mo buat ni sendiri. Harga satu balang ni dlm RM0.80 klu di nilai 3. Pastu kamurang beli la ribbon n print sticker/label/tq tag sendiri di kedai printing spy dpt lg murah2. Saya rasa maybe boleh dpt anggaran kos satu balang dlm rm1.40 ke bwh.

Ada jg blog2 yg menyediakan perkhidmatan ni, but beware, some of them mahal sgt! Tp plg murah sy survey RM1.30 (skali jar n personalized sticker) Sapa mo tau, boleh pm saya Smile

Ok ni contoh dr wedding cottage…comel kn?Isi la candy atau cookies kt dlm. Org boleh makan n simpan la jar tu buat isi garam ka gula ka..heheheheh

sp jar

p/s: mlm nnt saya tunjuk saya punya DIY. Memandangkan ada spice jar kt rumah..hari tu dpt free sbb belanja RMXXX di jusco, so mereka bagi free gift this cute spice jar..tp size bsr. Nnt saya cari label lawa2, edit n tampal bg tgk kamurang ya. stay tuned for tonite post. Pagi ini kerja dulu!!!

8 comments:

misz said...

salam dear,
please pm me the price for this jar.

my email: dandelion_gurlz@yahoo.com


plz3...please email me k..tq!

misz said...

eh2 sori dear bkn price ok.. tp blog yg jual n other details for this jar..nak sgt cari jar ni tp nk yg murah la sbb nk banyak...huhu

Anonymous said...

nak minta tolong boleh, kt mana nk dpt pembekal jar ni yg paling murah? please.......tq

Pink Praying Mantis said...

setau saya spice jar yg kecil rm0.80 ada kt nilai 3. kedai vr klu x silap.n satu lagu org slalu pi

boleh jg pergi ke website ni. ada balang lain2 dan murah jg..tp kene beli borong

http://qp.com.my/

zie said...

bole email saya x .. kat mn nak beli ... azs_z@yahoo.com

Pink Praying Mantis said...

beli kt nilai 3. rm0.80. byk kedai situ..vr star murah..zc pn murah!

farrah said...

please email me the website/blogspot

farrahabdul9@gmail.com

Pink Praying Mantis said...

try tgk kt lurvering.blogspot.com

 

Template by Best Web Hosting