May 10, 2013

Happy 6th month!

Happy 6th monthversary Ofi!! Hahahaha! Now it’s time to change travel mode to a serious mode which is the TTC mode. Hehehe.

Just started taking folic acid tp kdg2 mkn kdg2 tak sbb saya akan sakit2 perut. Start baca forum ratuhati. Hahahaha. Start cari menu utk preggy mommy and babies puree. Ok yg tu melampau sgt dah.

Since me n ofi ada history sakit2 time baby and kecik..mmg saya disarankan (diri sendiri) untuk mengambil makanan berkhasiat bila pregnant nnt. I have pneumonia n asthma while ofi ada nephrotic syndrome. Baru je last week dapat tahu ofi x boleh minum diet coke. I’ve known ofi for years…but still there’s something new. Before this tahu dia x boleh ambil benda2 mcm alpha lipid, herbalife etc..tp diet coke??Semua jenis diet2 product la x boleh rupanya. Ada jg ubat yg dia allergic..apa da nama ubat tu? X register lg dlm my memory. Hahaha. Sorry ofi!!!

I love you my dear hubby!! Even though you always bully me Smile with tongue out

4 comments:

Chii said...

wahh...start TTC sda ka dj? kami ni sbb jauh susah mo buat..haha..klu ada, ada la tu.. :p

Pink Praying Mantis said...

Klu ada rezeki tu chii....cpt jg wlupn jauh. Hahahaha. Good luck chii...

Noni said...

DJ, TTC tu apekah?

Pink Praying Mantis said...

trying to conceive mama noni... x tau betul ke x ejaan die...

 

Template by Best Web Hosting