Jan 7, 2013

My pelamin for your inspiration

Inspiration la sangat. Hahahahah. Mine was simple je. Ada lg yg cantik2 kalau gugel. Kalau ada duit lbh, korang leh try merisik gallery, kerja kahwin atau reka teemor. Mmg superb! Sbnrnye niat di hati lagi la nk yg simple tp rata2 tukang buat pelamin ni x nak buat simple sbb nnt melibatkan nama baik and imej diorang. Hahahaha. Macam-macam.Tak pa la..as long as dpt murah dan berpatutan Smile with tongue out

 

Pelamin dari Cikgu Soriano

IMG_0004

IMG_0903

Pelamin dari Nora kot? X sure. Hahahaha. Konsep apa pn x tau…gmbr pelamin je pn xde. Terpaksa la tunjuk gmbr saya n ofi skali kt sini Smile

IMG_7896

Pelamin dari Raja Sani. Konsep ala2 gazebo dlm taman

SFU_3454

2 comments:

Cetul^ La La said...

dj,, yang ala2 gazebo dlm taman tu chantek! :)

Nuranisa anise said...

sis, boleh bg contact utk pelamin cikgu soriano tu..

minat la

 

Template by Best Web Hosting