Apr 12, 2010

Busy Month

::Paramore-The only exception::


Yup. It's one of the busiest month for me. Ecececeh. Padahal x bz mn pon. Started last week, Khamis ada mock teaching kat uitm alor gajah (so ari rabu dah turun kl) pastu jumaat kena balik plak sbb ada exam gred 41 (PTD) ari sabtu kt sabah. Mmg dlm 3-4 hari tu hampir pengsan. Travelling sangat memenatkan. This week plak, Jumaat ni ada career fair kt KL. Mcm mls nk pi tp dah book tiket n dah register. So I'm going to KL again this week. Yeay!!! Hahahaha. Then..insyaAllah..amin....maybe next week ada interview 2nd stage kt uitm lg (klu berjaya la).


So far, utk mock teaching, rasanya dah berikan yg terbaik. Walaupun x ok pn sbnrnye. Kena prepare slides for 10 minutes then belakon la jd lecturer kt depan. Then xm SPA tu kertas isu semasa rasanya byk salah n essay BI maybe byk grammar mistake. Lain2 paper mmg confident. Hahahaha. Suka dgn paper math & IQ dia. Cuma x sempat jwb 2 soalan je(no.30 & 31). Bayangkan 40 soalan dlm 45 minit, then takleh pakai kalkulator plak tu. Tp x taula 38 soalan yg jawab tu betul ke idok. Owh btw, this is my 1st experience amek xm spa n many of my fren yg dah amek 2-3 kali kata xm kali ni senang dr last2 xm.

Wish me luck ya. At first x nak blog about this coz it still uncertain but bila di pikir2 balik, better share my experience kn dgn semua. Sharing is caring. Walau apa pun, berjaya atau tidak, semuanya menjadi teladan n pengajaran utk masa depan.

1 comments:

Qi_Cinoi.Lavigne said...

brapa kali la kau fly ni uhuhuhuh
sedih aku missed d SPA exam WTFFFFFFFFF

 

Template by Best Web Hosting