Apr 30, 2010

My dislike

Okay, today I wanna blog about my 'dislike' in fashion. Hohoho. Again this is my personal opinion. Takde kene mengena dgn sesiapa. Peace. Baju or tudung yang saya akan elakkan utk beli atau pakai ialah yg bercorak polka dot. Why?Sbb ia x lawa pada pandangan saya dan saya rasa saya memang x sesuai memakai corak2 sebegini. Tiada kaitan dgn yuna ya. I know yuna suka pakai sweater polka dot n byk gak brg2 dia polka dot. I dont hav any of those (sat, check wardrobe dulu). Oh my!!!!Ada satu corak polka dot kecik. Shirt yg ofi bagi. Aaaaaa!!!Okay2, tukar confession. Tak suka sweater polka dot n shawl polka dot. Yang lain2 in polka dot boleh (jaga hati ofi..hehehe). My friends byk yg suka.But I know taste org on fashion berbeza2. Thats what make us special :P
Saya juga x suka fashion corak printed yg penuh2. Cthnya sweater yg mcm ini :-
Again, this is not a personal attack to yuna. Saya mmg x suka sebelum yuna wujud lg. If one day saya pakai mcm ni, mesti korang rasa pelikkn?Sbb mmg x sesuai dgn saya pn :P
Lagi pun saya rasa mcm hip hop punya style je.

Apakah conclusionnya di sini?Kalau nk bg saya baju or tudung jangan bg yg becorak polka dot ya. Hahahahaa. Tapi ofi dikecualikan. Dia boleh bagi apa2 je yg dia suka :D

4 comments:

Qi_Cinoi.Lavigne said...

huhuhu down nya aku dj
aku baru beli skirt polka dot!
utk bday aprty mlm ni

Pink Praying Mantis said...

jgn ko down. skirt x termasuk.hahahaha.baju dgn tudung sj. Tp org lain sesuai bah kali.aku x sesuai pakai corak polka dot ni. nmpk aku lg kecik

-ilyannur- said...

iya... ada benda yg optional la aku rasa comel kalau pokadot. mcm seluar kecil aku rasa comel. baju dan shawl belum ada lagi pokadot. aku pun mcm takut2 mo pakai tu corak haha

Pink Praying Mantis said...

Lian, bukan ko ada shawl polka dot ka? Heheheh. Aku maybe bakal membeli shawl yg ada polka dot. Tapi dia campur2 bunga la..bkn polka dot semua. hahahahaha.

 

Template by Best Web Hosting