Apr 26, 2010

Syukur, Alhamdulillah :D

Salam semua...

Previous post saya ada bgtau kan maybe ada 2nd interview. Tup..tup..keesokan hari slps saya tulis entry tu org uitm call suh dtg 2nd interview. Alhamdulillah!!!! So pi lah interview last friday dgn abang ofi n adik padil n x sangka dpt result on the spot jg. Wow Wow Wee~

Jadi saya akan melaporkan diri pada 1hb Jun 2010. Sekarang ni tgh pening sikit (x pening pon) psl rumah sewa. Nak duk kt mn ye?Transport plak cm mn?Tp ada member ari tu dah plan duk serumah, pastu gali punya gali..ada lg satu member cyber nk duk skali jg. Tp x confirm lg la. Harap semuanya berjalan lancar. Kena beli kereta ni cpt sbb nk turun kl senang :p


******


Minggu ni n mingggu depan ofi ada final exam. Harap dia dapat jawab dgn tenang dan jayanya. Saya akan sentiasa berdoa untuk dia. Tak sabar nk balik kl lg sbb boleh jln2 dgn ofi...ari tu x jln sgt sbb dia bz study. So pas ni nk ajak dia tgk wayang. Dah lama x tgk. wehooo!

3 comments:

-ilyannur- said...

congrats. wah jadi pengajar suda..

FionaHafiz said...

congrats dj~~~
knp ofie nmpk kecik neh? dia mengecikkan dirinya demi kau kah? so sweet. hehe~

Pink Praying Mantis said...

thanx lian n ona.

ofi kecik?waaa...bangga la dia klu dia bc komen mu ni ona. Maybe sbb duduk kali..cuba berdiri,nmpk la dia lg bsr :)

 

Template by Best Web Hosting