May 15, 2010

Online blog shop review : Serenity Shawl & Iluvtudung

Okey, selepas shopping kt shawl lysta, shawl trendy dan Radiusite, saya telah pun shopping dia dua blog shop yg baru saya jumpa. Kebetulan harga tgh murah dan mmg dah lama cari shawl jenis mcm tu kan.

First, Serenity Shawl. Service mmg okey, harga okey, service after dah beli barang pun ok sbb owner blogshop still contact bgtau update terbaru through e-mail. Tp x lawan shawl Lysta la...blog owner, scha slalu sms saya if dia dah update blog dia. class kan?Ok, so tak perlu takut kalau nk beli barang online kt web ni sbb ni bkn blog tipu. U have to beware if nk beli online kan?Certain blog mcm tipu duit je tp barang x sampai. Bila tanya napa brg x sampai..dia kata salah pos ofis konon..tp sbnrnya diorang x pernah hantar. Hati2 ya. So here's the link:

Serenity Shawl



Second blog shop ialah blog shop yg jual instant hijab cthnya macam tudung ekin, tudung ariani tudung akma, balqis dan lain-lain. Saya pegi blog ni sbb nk cari instant tudung for my mum sempena Mother's Day. Mmg puas hati la dgn tudung2 dia. Ku beli banyak bole minta diskaun la kot, sbb ari tu saya minta diskaun, byk jg dapat. Hehehehe. Bila dah dpt tudung kat tgn...waaa..lawa sesgt..lbh lawa dr dlm gmbr. Tudung2 mcm ni..saya rasa org2 tua sesuai la ye. heheheheh. Yg muda remaja mcm x brp sesuai je. Tp x sure la kan..masing2 ada taste masing2. Secara kesimpulannya saya telah membeli 4 tudung dr blog ini.3 utk mak...satu utk saya...nk pakai buat mengajar nnt :p

ILUVTUDUNG

So guys, happy online shopping. Those two links approved by me to be safe!!hahahaha

2 comments:

Serenity Shawl said...

hi ada org bgtau SS pasal review kat blog ni..hihi..thanx dearie!!..SS hanya bgtau update thru fon by request..hehe,sbb ada org tak ske org bother die thru sms..but if u want,just leave yr fon number kat email SS k.n again thank u!!...^-^

Imonster said...

Hey , i sell shawls too .
But preloved & dubai made !
Come and visit us at
http://twintigsometing.blogspot.com

Its a good idea to make a reviews for gals :]

 

Template by Best Web Hosting