Feb 13, 2009

Original Tag by Aza (mesti dia bangga ni)

::Andra&The backbone - Tak ada yang bisa::

This tag is originally by aza. She got dis idea while watching One Tree Hill season 6 episode 16. Hahahaha. So the question for today "what do you think of me in high school?" Tq in ad for answering this question. Do leave me a comment. Ofi pn leh jwb skali. heheheheh...

4 comments:

azanin said...

yeah! aku yang 1st...

ok cik dj adalah seorg
-yg bijak pandai n x dpt dibendung lg dr zmn skola

-kecil ya sgt kecil hahhahaha

-kakak pengawas jgak dia ni

-aku slalu tumpang bilik dia mandi hahahha

-bek ati dia ni...

-agak femes di kalangan senior2 slu mm smpi skg kali..

aku akan tambah lg nnt k

Pink Praying Mantis said...

za..bila la aku famous?
hehehe..ko bkn yg 1st za..sbnrnya cinoi...tp dia pi post kt posting bawah ni...hehehe

ain said...

dj d zmn smsldnya...

-seorg yg kecil smpi skrg pun kan dj...xpa yg ptg cute

-seorg yg bijak pandai...tuela dri form 1-5 klas de-5 xpnah tuka2...aku slalu mnta ajr ngn dia nie esp add math yg aku nda pndi phm tue...thanks dj

-glamer d klgn semua...sbb dia adlh 1st stdnt batch 98-02 kot...yg ptg mmg d kenali rmila

-seorg bdk baik dia nie

-mula2 aku smpi smsld time tue dj tgh dmm...(ya kan dj??)..aku ingt dia nie senior...huhuhu

-bdk beluran nie...

-kemana2 pun be4...dj tasya girl n vv...leh dkatakan kembar 4 la durg nie...

Jake's Daughter said...

DJ yang akal kenal:
1. Sangat COMELLLLLLLLL
2. X penah jumpa DJ..Tp akak tau..DJ nih baik orangnye..
3. Budak yang BRILLIANT...BIJAK...Kalo x..Xkan la sampai ke UK nun dia study...
4. Ada pakwe yang PADAN dgn dia...CUN same GANTENG...hehehe..I'm Happy for u...

 

Template by Best Web Hosting